Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La piscina d'estiu de Benaguasil estarà oberta i gratuïta durant aquest cap de setmana per a combatre l'onada de calor

A més d'aquesta mesura, la Policia Local reforçarà la vigilància en el Paratge Natural de la Fenosa.

Aquest matí el govern municipal ha adoptat diverses mesures davant l'alerta d'onada de calor emesa per AEMET i per l'Agència de Seguretat i Emergències de la Generalitat Valenciana.

S'han dut a terme diverses reunions de coordinació interdepartamentals amb la finalitat de coordinar accions de prevenció davant possibles situacions d'emergència.

La Policia Local de Benaguasil incrementarà la vigilància en el Paratge Natural de la Fenosa situat al Parc Natural del Túria després de les últimes mesures preses per la Generalitat Valenciana.

Una altra de les mesures extraordinàries adoptades és la posada a disposició per a la ciutadania del municipi de les instal·lacions esportives de les piscines d'estiu de manera gratuïta durant el cap de setmana respectant les limitacions d'aforament i les mesures de seguretat i higiene.

Amb aquesta mesura, “entenem que com a administració local sumem esforços per a fer front a aquesta onada de calor donant prioritat a les persones i famílies de Benaguasil” ha volgut indicar el regidor d'esports Rubén Araque.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon