Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El nou alcalde de Vilamarxant ix a les xarxes socials i estableix el sistema de cita prèvia en línia

 Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant (C's) en la segona part de la legislatura, segons acord signat en el seu dia amb el partit popular, fa arribar les noves eines que vol utilitzar en els seus dos anys de mandat

L'Ajuntament de Vilamarxant ha estrenat noves eines per a contactar amb l'alcalde Xavier Jorge, conéixer la seua agenda diària i concertar cites amb ell, així com mantindre un contacte estret amb el primer edil.

A través de la plataforma calendly  la ciutadania podrà accedir a un sistema per a sol·licitar una cita amb l'alcaldia.

A més, l'alcalde Xavier Jorge també disposa d'un canal de Telegram on comparteix tota la informació del treball que desenvolupa en el seu dia a dia així com la seua agenda.

El primer edil Xavier Jorge, d'esta manera, ofereix informació actualitzada i en viu de totes les seues activitats i reunions perquè la ciutadania conega el treball que realitza a favor del municipi.

Una vegada més l'Ajuntament de Vilamarxant continua treballant per la innovació i la transparència en totes les àrees de treball i continua sent pioner en estes accions respecte a Consistoris veïns.

Xavier Jorge ha recordat la intenció de “continuar sent un Ajuntament obert perquè la ciutadania conega tot el que fem i disposar d'un contacte personalitzat a través de reunions i cites amb els veïns”.

“La transparència ha de ser una de les característiques principals de les institucions i a Vilamarxant ho fomentem en cada àrea de treball”, ha seguit l'alcalde.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon