Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Valoració positiva de L'Ajuntament de L'Eliana del servei Línia Verda a través d'app

Gràcies a la implantació d'aquest servei, la ciutadania disposa d'un canal directe de comunicació amb l'Ajuntament per a informar sobre els desperfectes localitzats al municipi

El servei Línia Verda, que es va implantar a l'Eliana en 2015, està tenint bon acolliment entre les veïnes i veïns i prova d'això és el balanç que s'ha dut a terme recentment. La seua app permet la comunicació d'incidències en la via pública d'una manera ràpida i còmoda.

D'aquestes incidències, les que més s'han comunicat són aquelles que fan referència a “Parcs i Jardins”, seguit de “Mobiliari Urbà i Senyals”, “Enllumenat”, “Neteja Viària” i “Residus”. Hui dia, s'han rebut més de 6.000 incidències de les quals el 96% han sigut ja solucionades.

Per a poder utilitzar aquest servei és necessari descarregar de l'app Línia Verda en Google Play o APP STORE de manera gratuïta. A partir d'aqueix moment, l'usuari selecciona el municipi sobre el qual vol comunicar la incidència. El procediment és molt ràpid, senzill i intuïtiu.

Per a comunicar una incidència, n'hi ha prou amb punxar sobre el botó “Nova Incidència”. Un desplegable amb les diferents tipologies d'incidències apareix en pantalla. L'usuari selecciona aquella sobre la qual vol comunicar. De manera automàtica, l'app detecta les coordenades exactes en les quals se situa el desperfecte. El següent pas és adjuntar una foto de la incidència i observació sobre aquesta. Ja només queda donar al botó d'enviar. Una vegada enviada, personal de l'Ajuntament rep notificació del desperfecte comunicat. A partir d'aquest moment, s'inicien els tràmits per a donar solució a la incidència.

A través de Línia Verda, l'usuari també pot plantejar qualsevol consulta mediambiental. N'hi ha prou amb seleccionar l'opció de “Feix la teua consulta” i en un termini màxim de 24 hores tindrà resposta per part d'un equip d'experts en la matèria de forma completament gratuïta. Al servei també es pot accedir a través del domine www.liniaverdaleliana.com.

La regidora de Serveis Urbans, Marta Andrés, ha celebrat el bon rendiment que està oferint aquest servei i ha recordat que la col·laboració ciutadana és imprescindible per a detectar les deficiències o desperfectes que es produeixen en la via pública dia a dia i poder donar solucions de manera satisfactòria i ràpida. 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon