Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un atac feixista a la seu d'EU de Manises el passat cap de setmana

El passat cap de setmana la seu d'Esquerra Unida del País Valencià a Manises va patir un atac feixista amb la destrucció del cartell informatiu que, a més dels logos del PCE i EUPV, es presentava amb el lema de “Casa del poble, espai social i polític de la classe treballadora”. Aquest cartell va ser trobat ahir dia 12 al carrer Manuel Candela de València, partit per la meitat i ple d'adhesius amb contingut i símbols nazis. Fets pels quals un afiliat del col·lectiu local de Manises ha posat la corresponent denúncia davant la Comissaria de Policia Nacional de Quart de Poblet.

Luis Poveda: “el feixisme demostra una vegada més que la violència i el vandalisme estan en el seu ADN, però no ens frenaran perquè sempre lluitarem contra l'odi i les desigualtats socials i laborals.” 

Luis Poveda, responsable d'organització d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), ha manifestat que “rebutgem la intolerància, la violència i qualsevol tipus d'atac, que a més sempre resultaran inútils perquè mai aconseguiran parar la lluita de totes les persones que formen EUPV pel respecte, la democràcia, els drets humans i la justícia social”, i ha volgut mostrar el seu suport a les companyes i companys del col·lectiu d'EU Manises afirmant que “la determinació i el compromís amb la lluita social d'EU Manises és indestructible.” Poveda ha volgut deixar clar que “seguirem en peus i en la lluita pels drets socials, el feminisme, la inclusió, la llibertat, el treball, la República.., perquè són els nostres principis i res ni ningú ens farà donar ni un pas arrere.” 

El responsable d'organització ha continuat afirmant que “estem davant un nou atac feixista que torna a posar el seu focus en les nostres seus socials perquè saben que sempre lluitarem contra el seu odi, saben que en les nostres seus es debaten i rebaten les idees feixistes i nazis”, i ha afegit “perquè mai blanquejarem a la ultradreta, ni als carrers ni en les institucions, i continuarem denunciant tots els atacs feixistes; feminicidis, violència LGTBIfóbica, criminalització de la immigració..,” i ha finalitzat dient que “tota la societat ha de reaccionar unida davant la intolerància de l'extrema dreta i per aquest objectiu continuarem treballant.











Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon