Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Serveis Socials i Adonay treballen en un programa específic d'accions per al col·lectiu gitano de Llíria


La regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, i l'equip municipal de Serveis Socials s'han reunit amb representants de l'Associació Adonay per a marcar el calendari d'accions dins de l'estratègia d'actuació en el poble gitano de Llíria.

En la trobada s'ha acordat establir una col·laboració coordinada entre les dues entitats per a redactar este programa d'actuacions, que també aniria en concordança amb l'Estratègia Valenciana per a la Igualtat i la Inclusió del Poble Gitano 2018-2023 de la Generalitat.

En este sentit, la regidora Vallivana Murgui ha explicat que, en els últims mesos, "des dels Serveis Socials municipals s'ha elaborat un diagnòstic de la situació i necessitats del col·lectiu, i d'ell han eixit cinc eixos fonamentals de treball, com són ocupació, habitatge, educació, salut i cultura, que contribuïsquen a la integració social del poble gitano en el nostre municipi".

D'esta manera, l'objectiu és desenvolupar, durant l'últim semestre de l'any, un cronograma d'accions que abaste tots estos camps


.
 


.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :