Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni publica les bases de les Ajudes Parèntesi II en el BOP, amb ampliació dels codis d'activitats

En esta segona convocatòria del Plan Resistir s’han ampliat les activitats econòmiques

Ahir 15 de juliol es van publicar en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) les bases reguladores de la segona convocatòria de les Ajudes Parèntesi, impulsada per la regidoria de Comerç i Impuls Local.

Amb això, s'inicia el termini de presentació de sol·licituds, que comprendrà 30 dies naturals comptats a partir de hui 16 de juliol. D'una banda, es publiquen les bases reguladores i, d’altra banda, la documentació a presentar, a més de l'annex amb els codis de les activitats econòmiques que poden optar a aquestes ajudes a autònoms i microempreses locals emmarcades en el Pla Resistir de la Generalitat.

En aquesta segona fase, la regidoria ha ampliat el ventall d'activitats econòmiques que poden optar a les ajudes.

La publicació, les bases i els annexos (llistat de codis d’activitat i la documentació per inscriure’s) estan disponibles ací:




 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon