Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

PRISMA recorrerà setmana a setmana fins a aconseguir els 200 quilòmetres totals

Les persones usuàries de PRISMA realitzaran simbòlicament les etapes de la carrera d'Arbres i Castells 2020

La Mancomunitat Camp de Túria vol mantindre projeces que milloren la vida de les persones de la comarca. En aquesta ocasió, s'han unit els departaments de Promoció Econòmica i Benestar Social i Salut per a compartir recursos i transversalitzar serveis.

D'aquesta forma, les persones usuàries del recurs PRISMA han pogut conèixer en primera persona en què consisteix la Carrera dels Arbres i Castells (CAC) que s'organitza anualment des de la Mancomunitat Camp de Túria. El tècnic d'Esports, Andreu Sanz, ha comptat com es componen les etapes, com s'organitza aquesta carrera per equips i l'essència de l'esforç conjunt per a recórrer els encants patrimonials, històrics i turístics de Camp de Túria.

Les persones usuàries de PRISMA de Bétera, Vilamarxant, Riba-roja de Túria i La Pobla de Vallbona s'han compromès a realitzar simbòlicament l'edició del 2020 de la Carrera dels Arbres i Castells. Així, cada setmana aniran sumant quilòmetres dins de la seua activitat esportiva per a finalment arribar als 200 quilòmetres que es van recórrer en l'última edició de la CAC.

Es tracta d'una activitat que ajudarà les persones usuàries de PRISMA a tenir un objectiu esportiu i encoratjador per a fer esport i que alhora redundarà a millorar la seua qualitat de vida tant física com mental.

A més, tots dos departaments han acordat que si la pandèmia ho permet i en 2022 pot celebrar-se la XII edició de la Carrera dels Arbres i Castells, les persones usuàries de PRISMA participaran activament en alguns dels avituallaments i punts d'animació dels seus municipis. Fins i tot si alguna persona s'anima a realitzar alguna de les etapes més curtes estan convidades a fer-la.Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :