Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Premi UVemprén de la Universitat de València a un projecte innovador desenvolupat a l'Ajuntament de l'Eliana

El guardó ha recaigut sobre el projecte "Hola l'Eliana" del qual és autora l'estudiant de Grau en Turisme Alejandra Gassent Garrit.

La Universitat de València ha posat en marxa aquest curs el programa de Formació, Intraemprendimiento i Talent en les Administracions Públiques (UVemprén Valor Públic). Una iniciativa que té com a objectiu facilitar formació complementària i experiència pràctica que permeti la comprensió de l'estructura organitzativa i la cadena de valor de les Administracions Públiques, desenvolupant competències i habilitats relacionades amb el intraemprendimiento i amb el desenvolupament d'un perfil innovador.

En aquesta primera edició ha resultat premiat, juntament amb dues propostes més, un treball desenvolupat per una alumna de Grau en Turisme, de la Facultat d'Economia, a l'Ajuntament de l'Eliana. Es tracta del projecte anomenat "Hola l'Eliana", del qual és autora Alejandra Gassent Garrit. Consisteix en una guia de benvinguda que permet coordinar els diferents serveis locals dirigits a les noves persones residents en el municipi de l'Eliana, proporcionant pautes que han de seguir per a realitzar qualsevol tràmit administratiu i amb informació sobre els serveis públics i privats que ofereix la localitat.

El lliurament d'aquests premis tindrà lloc el pròxim 22 d'octubre en el marc de la Setmana de l'Emprenedoria de la Universitat de València, que se celebrarà en la Facultat d'Economia entre els dies 18 i 22 d'octubre de 2021.

El regidor de Participació Ciutadana, àrea promotora del projecte, Jorge Pérez Comeche, ha mostrat la seva satisfacció per la consecució d'aquest guardó que reconeix el treball de l'alumna i posa en valor una iniciativa innovadora que aviat veurà la llum i que suposa una guia de serveis d'utilitat a les noves ciutadanes i ciutadans que triïn l'Eliana com el seu lloc de residència.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon