Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mancomunitat Camp de Túria va acollir ahir la "Jornada Avalem Territori", parlaren de projectes experimentals de la Provincia

Els 11 pactes de València van explicar les accions que desenvolupen en els seus territoris

 La Mancomunitat Camp de Túria va acollir en la vesprada d'ahir la sisena sessió que està organitzant aquest estiu Avalem Territori. En concret, la Universitat de València va reunir en la seu de l'ens supramunicipal als 11 pactes territorials d'ocupació que es desenvolupen a la província de València.

La inauguració de la jornada va comptar amb la participació de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda; la subdirectora general de planificació i coordinació de Labora, Concepción del Ruste i el responsable d’Avalem Territori, Jorge Hermosilla.

“Des de l'any 2016 hem anat concatenant projectes i hui puc dir que el ACORD Camp de Túria és un dels projectes dels quals més orgullosa em sent. Orgullosa perquè és un projecte que ajuda la gent i que millora la seua qualitat de vida”, ha indicat Cel·la en el seu discurs d'inauguració.

Posteriorment, els professors de la Universitat de València, Miguel Antequera i Sandra Mayordomo han parlat de ‘Els projectes experimentals Avalem Territori, dels Pactes valencians’ i han fet balanç i avaluació fins ara.

Després d'ells, un a un els pactes han anat explicant les accions i les línies de treball que es desenvolupen en el seu territori. La directora del departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria, Chelo Herráez, ha anat desgranant els detalls de l’Acord Camp de Túria.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon