Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria: Manolo Civera (PSPV) deixa l'acta de regidor després de cedir el relleu pactat de l'alcaldia a Compromis-Move

Recentment es va produir el relleu pactat per totes dues forces, segons el qual la primera part de la legislatura exerciria el lloc d'alcalde el cap de llista del PSPV, Manolo Civera, i la segona part el de COMPROMIS-MOVE Joanma Miguel.

El passat 26 de juny es va fer el relleu signat en el pacte de l'Almodí. No més 15 dies després, Manolo Civera manifesta i comunica que deixa l'acta. Amb el que deixa el lloc també de regidor, després de 22 anys de trajectòria.

En els pròxims dies (el 22 de juliol) se celebrarà el ple en el qual se de compte i es procedirà a la substitució per Paco Gorrea que ocupava el lloc número 9 de la llista en les eleccions del 2019.

Civera i Miguel en la signatura del pacte de l'Almodí

Paco Gorrea - foto La Veu de llíria


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon