Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les 35 noves places d'aparcament a Serra ja estan disponibles

Hui s’obrin al públic les dos noves zones d’aparcament que l’Ajuntament de Serra ha construït en la zona de Baix la Torre, a la travessia de Sant Francesc. Les obres s’han pogut dur endavant gràcies al fet que el consistori arribara a un acord amb els particulars d’estos solars per poder augmentar el número d’aparcaments al nucli urbà.

La construcció d’estos dos solars al costat del CEIP Sant Josep de 333 i 562 metres respectivament, i de 35 places que són gratuïtes ja són una realitat i ja pot ser utilitzat pel veïnat i visitants. Les noves zones alleujaran en part la falta de places d’aparcament al nucli urbà. Les obres, amb un pressupost de 38.761,54 € les ha dut a terme una empresa de la localitat.

En paraules de l’alcaldessa, Alicia Tusón “Donem resposta a les necessitats d’aparcament del municipi. Continuem treballant pel benestar de totes i tots”. Tusón remarca que “en breu començaran les obres per adequar l’aparcament del soterrani de la plaça de la S.M. La Primitiva de Serra per a ficar-lo a disposició de la ciutadania i afavorir i potenciar el comerç local”.

L’Ajuntament de Serra continua estudiant més solars al municipi que siguen susceptibles de convertir-se en aparcament i intentar així donar un millor servei a la ciutadania, en un municipi on l’aparcament és escàs.










Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon