Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Associació de Veïns Montesol i Avacu organitzen una xarrada sobre el rebut de la llum, dijous 22 juliol

L'acte podrà seguir-se en streaming en el canal de Youtube de l'Ajuntament.

Demà dijous 22 de juliol tindrà lloc en el Centre Sociocultural de l'Eliana una xarrada explicativa sobre el rebut de la llum i les conseqüències de les noves tarifes. Serà a les 19.00 hores amb entrada lliure fins a completar l'aforament i amb les pertinents mesures anti Covid.

L'acte està organitzat per l'Associació de Veïns Montesol i Adjacents i l'Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris AVACU, amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Eliana.. La sessió podrà ser seguida en directe en streaming a través del canal municipal www.youtube.com/ajuntamentdeleliana.

Per part de l’Associació de Veïns, Enrique Montesinos introduirà l'acte i, posteriorment, Julián Tío Barraca, de AVACU, explicarà a l'audiència els secrets del rebut de la llum i les noves tarifes horàries que actualment estan en vigor.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon