Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Policia Local de l'Eliana amb col.laboració de la de Sant Antoni eviten l'ocupació d'un xalet a l'Eliana

 Diversos veïns de l'entorn de l'Avinguda Sant Antoni de Benagéber van donar avís que unes persones havien saltat la tanca de l'habitatge i havien col·locat un cadenat a la porta de la parcel·la.

   L'intent d'ocupació va poder evitar-se gràcies a la col·laboració ciutadana i a la ràpida intervenció dels agents.

En la vesprada del passat diumenge dia 11, la Policia Local de l'Eliana va evitar l'ocupació d'un xalet situat en una de les urbanitzacions de la localitat.

Es van personar dues patrulles de la Policia Local i van comprovar que, en efecte, al jardí es trobaven dues dones, un home i un menor als quals van instar a eixir a l'exterior per a procedir a la seua identificació. L'home era veí de València i la resta de Paterna, comptant tots ells amb antecedents penals. Van declarar que, en veure la casa abandonada, volien veure-la per dins per a quedar-se a dormir uns dies. Van ser informats que s'anaven a obrir diligències davant el Jutjat.

Al lloc van acudir també efectius de la Guàrdia Civil i Policia Local de Sant Antoni, aquests últims van sancionar també als presumptes okupes per conducció negligent en el seu terme i per mancar el seu vehicle de la preceptiva ITV.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l'Eliana, Vicente Zamora, va insistir a afirmar que “la col·laboració ciutadana és imprescindible perquè la Policia Local puga realitzar una labor de vigilància ràpida i efectiva”, especialment en època estival quan el fet que moltes persones s'absenten per vacances pot afavorir l'augment de casos de robatoris en habitatges i ocupacions.

La foto no fa referència al lloc ocupat.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon