Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Es renova la flota de vehicles de la Policia Local de Llíria

La Policia Local de Llíria ha renovat la seua flota de vehicles amb l'adquisició de quatre cotxes mitjançant el sistema de rènting. L'alcalde Joanma Miguel i el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Fombuena, han assistit a l’entrega d'estos models SUV que s'ha realitzat en les dependències policials.

Dels quatre vehicles, dos són híbrids per a prestar les seues funcions en el nucli urbà, mentre que la resta estaran principalment per a ús de la Unitat Rural que vigila els camps i urbanitzacions del terme municipal.

L'edil de Seguretat Ciutadana ha destacat que esta inversió en els equipaments de la Policia Local “servirà per a donar una millor resposta en el servei policial i a més demostra el nostre compromís amb el medi ambient, ja que els dos cotxes híbrids contribueixen a reduir les emissions de CO₂”.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :