Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El programa Universitat i Societat (Unisocietat) es prepara a l'Eliana per al curs 2021-2022, per a majors de 30 anys

El període de matrícula serà del 13 al 30 de setembre i les classes començaran a l'octubre. 

El programa Universitat i Societat (Unisocietat), implantat a l'Eliana des de 2014, es disposa a iniciar el curs 2021-2022 el pròxim 5 d'octubre. Es tracta d'una acció formativa promoguda sota la col·laboració de la Universitat de València i l'Ajuntament de l'Eliana dirigida a persones majors de 30 anys amb inquietuds d'aprendre i interés per la cultura.

Els continguts, impartits per professorat qualificat de la Universitat, estan repartits al llarg de tres cursos de 120 hores de duració cadascun. Cada curs s'estructura en dos quadrimestres amb dues assignatures troncals complementades per conferències de temàtica triada per l'alumnat.

Són moltes les persones de l'Eliana i la seua comarca que s'han beneficiat d'aquest programa i els resultats han sigut molt satisfactoris. Unisocietat posa el focus en la formació al llarg de tota la vida, siga com siga l'edat de les persones, i persegueix inculcar valors com la solidaritat intergeneracional, el debat, l'intercanvi d'informació i l'eliminació de la discriminació.

Les persones que desitgen matricular-se han de fer-ho del 13 al 30 de setembre en les oficines del Centre Sociocultural, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, sense que hagen de complir cap requisit acadèmic previ, sent ateses les sol·licituds per rigorós ordre de presentació. Per a més informació poden telefonar al 96 275 80 30, extensió 144, o al 603 717 622. També poden fer consultes a través del correu electrònic unisocietat@leliana.es.

Les classes s'impartiran observant totes les mesures de seguretat contra la Covid-19 i durant el curs es tractaran temàtiques com a Ètica, Art Gòtic i Renaixentista, Psicologia, Història del Món Actual i Biodiversitat, entre altres.

Eva Santafé, regidora responsable de l'Àrea de Formació, ha tornat a animar un any més a les persones interessades a invertir en la seua pròpia formació i a matricular-se i participar en aquest programa, especialment a les quals en la seua joventut no van tindre accés a aquests coneixements o a les quals vulguen completar el seu aprenentatge en aquestes matèries. 




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon