Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Campanya de L'Ajuntament de Vilamarxant de control dels abocadors il·legals


Així, la Policia Local ha posat en marxa un dispositiu per a vigilar de manera exhaustiva les zones més problemàtiques del terme i sancionar a les persones que llancen tot allò que ja no necessiten en llocs prohibits.

Les diferents unitats del cos de seguretat, ja siga a través de la vigilància amb dron o de les unitats motoritzades, posaran el focus en les actuacions incíviques que provoquen acumulació de residus en zones protegides.

A més, s'instal·laran càmeres en diferents punts del terme per a continuar controlant i vigilant les accions il·legals que algunes persones continuen realitzant malgrat la seua prohibició.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha recordat que és important l'esforç comú: "Totes les persones que formem Vilamarxant hem d'estar conscienciats i saber la importància de mantenir net el nostre entorn. No podem permetre que ningú llance residus en zones prohibides perquè això suposa un problema per al nostre poble".

"La nostra Policia Local extremarà la vigilància per a evitar estos comportaments i evitar que sorgisquen abocadors incontrolats amb acumulació de residus", ha afegit Jorge.

Recordem que per a la retirada dels trastos, així com per a qualsevol incidència, es pot avisar a través de l'app municipal o en el telèfon 963 527 080


.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon