Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Vilamarxant baixa l'impost de la plusvàlua incrementant bonificacions

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d'Hisenda, ha baixat l'Impost sobre l'Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (Plusvàlua) mitjançant bonificacions als casos de mortis causa entre descendents i ascendents, després de l'aprovació per unanimitat en el ple municipal celebrat el passat 27 de maig.

 Després de l'aprovació de la nova ordenança, s'imposen nous percentatges sobre el valor cadastral que permetran que més gent es beneficie de les bonificacions.

L'alcalde Héctor Troyano, responsable de l'àrea d'Hisenda i Urbanisme, ha explicat que esta mesura “permetrà que les bonificacions arriben a més veïnes i veïns de Vilamarxant”.

“Continuem treballant per a beneficiar a la ciutadania durant esta legislatura, en la qual estem fent grans esforços per a ajudar a la gran immensa majoria de població de Vilamarxant”, ha afegit TroyanoTags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :