Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Treballadors de la Mancomunitat Camp de Túria visiten el Centre D'Educació Ambiental de la CV en Sagunt

L'objectiu de la trobada és establir línies de treball per a conservar l'entorn

 Divendres passat, 4 de juny, el departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat Camp de Túria va visitar les instal·lacions del Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), situades a Sagunt. El personal tècnic que es va desplaçar fins a les instal·lacions per a conèixer en primera persona els objectius d'aquest centre.

Entre ells es troba el d'educar en els valors de la sostenibilitat, la solidaritat, la responsabilitat, l'equitat i la justícia social. Cerquen també divulgar la informació ambiental i fomentar la participació en activitats de col·laboració i voluntariat relacionades amb el medi ambient. El CEACV ofereix recursos i serveis per a l'educació ambiental així com estableix marcs de col·laboració amb altres institucions i organitzacions per a treballar en favor de la sostenibilitat. El centre públic millora, a més, la capacitació tècnica dels professionals del sector ambiental.

Després d'una xarrada a l'aula per a conèixer dades i aprofundir en la importància de cuidar l'entorn i transmetre a la ciutadania la importància dels consums de béns i la manera de consumir, la visita va continuar pels exteriors del centre. Acompanyats pel tècnic d'educació ambiental del CEACV, Serafín Huertas, el personal tècnic va poder conèixer l'entorn i els tallers que s'ofereixen a la ciutadania.

La cita va servir per a aprofundir en el tema del medi ambient, la importància de la seua conservació i estrènyer llaços per a poder posar en pràctica a Camp de Túria accions que contribuïsquen a la cura de l'entorn i dels recursos existents.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon