Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Torna el Cinema d’Estiu a Sant Antoni de Benaixeve del 19 de juny al 31 de juliol, en l'antic camp de futbol

Amb l'arribada de l'època estival, la Regidoria de Cultura torna a oferir el Cinema d'Estiu a la ciutadania de Sant Antoni de Benaixeve. En aquesta ocasió, el cinema se situarà al Poliesportiu Municipal, i com sempre, l'entrada serà gratuïta a través d’uns tiquets que s’adquiriran al recinte

Començarà amb la projecció d’Aladdin (2019) dissabte 19 de juny al Poliesportiu Municipal

Enguany, la programació del cinema d'estiu s'amplia en dues sessions més, que tindran lloc els dos últims dissabtes de juny, a més de tots els dissabtes del mes de juliol. La primera projecció serà la de la pel·lícula Aladdin (2019), el pròxim 19 de juny.

Les pel·lícules començaran a les 22 hores, tot i que l'obertura de portes es realitzarà a les 21.30 hores. Així mateix, per accedir al recinte serà necessari recollir els tiquets gratuïts a l'entrada, com que l'aforament serà limitat.

El Cinema d'Estiu de Sant Antoni de Benaixeve ofereix una cartellera apta per a tots els públics, llevat que s'especifique el contrari en alguna pel·lícula. La programació serà la següent:

- “Aladdin” el 19 de juny

- “Jumanji, següent nivell”, el 26 de juny

- “La maledicció del guapo”, el 3 de juliol

- ”En guerra amb el meu avi”, el 10 de juliol

- “El Rei Lleó”, el 17 de juliol

- “La boda de Rosa”, el 24 de juliol

- “Les aventures del Doctor Dolittle”, el 31 de juliol

Amb motiu de la Covid-19, es guardaran les mesures de seguretat adients, com ara la disponibilitat d'un dispensador de gel hidroalcohòlic, l'ús obligatori de màscareta, així com la separació de les cadires segons la normativa vigent. No es permetrà fumar, menjar o beure al recinte.

Segons la regidora de Poltiques Socials, María José Valenzuela, “amb aquesta mesura s'afavoreix un any més la mobilitat de les persones majors quant al mitjà ferroviari es refereix, facilitant els seus títols de transport a uns preus molt avantatjosos”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon