Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve: el parc de Masia de Plaja - Montesano- acollirà este dissabte l'espectacle infantil “El dia de Ramiro”

Aquesta és l’última activitat de juny dins del programa “Viu els teus parcs” 

Dissabte 19 de juny el parc Masia de Plaja, ubicat a la zona de Montesano, acollirà l'espectacle infantil “El dia de Ramiro”. L'activitat forma part de la campanya “Viu els teus parcs”, que després d'este dissabte continuarà amb la seua programació a partir del mes de setembre.

“El dia de Ramiro” conta la història de Ramiro, un saltamartí que decideix eixir i emprendre un viatge, a través d'un espectacle que uneix titelles, clown i música en directe. La representació començarà a les 11.30 hores i l'aforament serà limitat.

El parc es troba darrere de Decathlon, a la cantonada entre c/Fuente de los Tornajos i c/Ventorrillo. La URL de Google Maps amb la direcció és la següent: https://goo.gl/maps/ddkuo4jb7pctu5ty5.

L'activitat serà també una oportunitat perquè la ciutadania conega millor el parc de Masia de Plaja, que ha sigut remodelat juntament amb la resta de parcs de Sant Antoni de Benaixeve. Es tracta d'un espai envoltat per pins que oferiran ombra i un entorn del tot agradable per a gaudir d'aquest espectacle per a tots els públics.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon