Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Oberta la convocatòria per al programa ‘L'Eliana Et Beca 2021’

Les pràctiques formatives, en les quals l'Ajuntament invertirà 22.800 euros, es duran a terme a l'estiu i durant els mesos de tardor.

L'Ajuntament ha publicat hui la convocatòria del programa ‘l'Eliana et Beca’, pel qual un total de 41 estudiants de cicles formatius i universitaris d'entre 18 i 30 anys podran realitzar durant l'estiu i la tardor pràctiques en el consistori i completar la seua formació, contribuint així a l'ocupació del temps lliure amb una ajuda econòmica que també puguen utilitzar durant el període acadèmic

La concessió d'aquestes ajudes, que comptaran amb una inversió de 22.860 euros, es desenvoluparà mitjançant el procediment de concurrència competitiva i es durà a terme en dos períodes específics durant l'any 2021: durant els mesos de juliol i agost i en els mesos d'octubre, novembre i desembre. Les persones interessades a participar poden sol·licitar la beca per a tots dos períodes.

En concret, ‘l'Eliana et Beca Estiu’ concedirà fins a un màxim de 26 pràctiques formatives a estudiants de grau en Ciències Polítiques, Sociologia, Administratiu, Administració i Finances o Assistència a la Direcció per a l'àrea d'Alcaldia, grau Ciències de la Informació i Documentació per a l'Arxiu Municipal, grau en Turisme, grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, Mestre/a d'Educació Primària, ADE, màster en Cooperació al Desenvolupament o Medi Ambient, Arquitectura o Arquitectura Tècnica, grau en Educació Social o en Psicologia per a l'àrea de Persones Majors, Comunicació Audiovisual, Gestió de la producció gràfica o Disseny i edició de publicacions, Arts plàstiques i Disseny Gràfic; Interactiva, Audiovisual i Publicitària per al departament de Comunicació, grau en Enginyeria Informàtica o cicles formatius en Sistemes Microinformàtics i Xarxes, Administració de sistemes informàtics en Xarxa, Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma o en Aplicacions web per a l'àrea de Modernització.

Com a novetat, aquesta convocatòria admetrà qualsevol títol universitari i/o cicles formatius de grau mitjà i superior per a dinamitzar l’Espai Jove durant l'estiu. Per part seua, ‘l'Eliana et Beca Tardor’ concedirà altres 15 beques per a l'àrea de Joventut, en aquestes mateixes condicions.

Cadascuna de les beques està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals finançades íntegrament pel pressupost municipal. Els i les estudiants comptaran durant tot el procés amb tutors que realitzaran el seguiment, coordinació i ordenaran l'activitat de formació, així com el temps de dedicació, que no superarà les 80 hores mensuals.

Podrà adquirir la condició de persona beneficiària els i les joves empadronades en el municipi que no estiguen gaudint d'una altra ajuda finançada amb fons públics per a la mateixa finalitat.

Les persones interessades a participar poden consultar les bases i emplenar la sol·licitud a la seua disposició en la pàgina web de l'Ajuntament i presentar-lo, del 2 al 11 de juny, presencialment en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ) o telemàticament a través de la Seu Electrònica. Per a qualsevol dubte o aclariment l'horari d'atenció presencial serà de 10 a 14 hores, a través del telèfon 96 275 80 30 (ext. 401) o a través del correu electrònic joventut@leliana.es.Tal com ha explicat el regidor de Polítiques de Joventut, Jorge Pérez Comeche, aquest programa municipal donarà la possibilitat als i les joves elianeres a aplicar l'aprés durant els seus estudis en una primera presa de contacte amb el món laboral en l'administració local.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon