Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Exèrcit de Terra desenvolupa l'exercici ‘Grifo’ a LlíriaL'exercici 'Grifo', l'actuació anual més important per a les unitats de Defensa Nuclear, Biològica i Química de l'Exèrcit de Terra, s'ha desenvolupat a Llíria, a més d'en altres localitats de la província de València, entre els dies 9 i 20 de maig.

Este matí, l'alcalde Manolo Civera ha rebut al coronel cap del Regiment NBQ núm. 1, José Luis Muinelo, en una trobada en el qual les autoritats militars han volgut agrair les facilitats i la col·laboració activa que, en tot moment, ha mostrat l'Ajuntament.

Les activitats desenvolupades s'enfocaven, especialment, a perfeccionar les labors de coordinació i explotació de les unitats. A més, també s'han dut a terme maniobres de reconeixement tàctic i especialitzat NBQ en diferents espais realistes, gràcies a la col·laboració de diferents empreses i institucions, entre les quals es trobava el propi consistori edetà.

Per part del Regiment de Defensa NBQ, que va dur a terme les maniobres en un espai habilitat en el Polígon de Carrasses, van participar la Companyia Multifuncional NBQ NRF-21 i l'equip MERT NRF-22.

Així mateix, van intervindre les diverses companyies NBQ de la Força Terrestre (FUTER), la Companyia NBQ de la Brigada "Canàries" XVI, una unitat EOD-NBQ del Comandament d'Enginyers, una secció del Regiment de Cavalleria "Lusitania" núm. 8 de Paracaigudistes i l'estació sanitària de descontaminació lleugera de baixes de l'Agrupació de Sanitat II/1. A més, també van participar unitats alienes al propi Exèrcit de Terra, i fins i tot d'altres països com França o Alemanya.

Cal destacar, a més, que a causa de la complexitat de l'exercici, el Regiment NBQ va rebre el suport d'altres unitats com la Caserna General del Comandament de Transmissions, el Regiment de Transmissions núm. 21, l'Agrupació de Suport Logístic núm. 11, el Regiment d'Intel·ligència núm. 1 i el Regiment d'Operacions d'Informació núm. 1.
 


Segons fonts del govern municipal.
Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :