Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana organitza per a juliol un nou curs de Monitor/a de temps lliure

 

Les inscripcions estaran obertes al Centre d'Informació Juvenil del 7 al 23 de juny per rigorós ordre d'inscripció.

La Regidoria de Polítiques de Joventut ha posat en marxa un nou curs de Monitor/a d'Activitats de temps lliure infantil i juvenil. Aquest programa sociocultural està dirigit a joves de 17 a 30 anys que desitgen obtindre un títol homologat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) en matèria d'oci i temps lliure.

L'objectiu del curs, que inclou 160 hores de pràctiques professionals no laborals, és organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu dirigides a la infància i la joventut, en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i ateses les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

La formació s'impartirà en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ) durant tot el mes de juliol en horari de matí, de dilluns a divendres. El curs, amb una duració total de 310 hores, és gratuït i les places estan limitades a 25 alumnes, preferentment empadronats a l'Eliana.

El període per a presentar les sol·licituds arranca el dilluns 7 de juny i finalitzarà el dimecres 23, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i s'atendran per rigorós ordre de registre. Les persones interessades han de presentar la sol·licitud de participació al CIJ o a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, si es disposa de signatura electrònica. Qualsevol dubte o aclariment podran dirigir-se al correu electrònic joventut@leliana.es o al telèfon 962 758 030, marcant l'extensió #401. El llistat provisional de les persones admeses i el llistat de reserva es publicarà a partir del dilluns 28 de juny.

Tal com ha explicat l'edil de Polítiques de Joventut, Jorge Pérez Comeche, amb aquesta oportunitat les i els joves elianers poden optar a nombroses eixides professionals, tant en l'àmbit públic com en el privat, i els capacita per a treballar en centres cívics, culturals, ludoteques, campaments, albergs de joventut o granges-escola.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon