Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana organitza per a juliol un nou curs de Monitor/a de temps lliure

 

Les inscripcions estaran obertes al Centre d'Informació Juvenil del 7 al 23 de juny per rigorós ordre d'inscripció.

La Regidoria de Polítiques de Joventut ha posat en marxa un nou curs de Monitor/a d'Activitats de temps lliure infantil i juvenil. Aquest programa sociocultural està dirigit a joves de 17 a 30 anys que desitgen obtindre un títol homologat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) en matèria d'oci i temps lliure.

L'objectiu del curs, que inclou 160 hores de pràctiques professionals no laborals, és organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu dirigides a la infància i la joventut, en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i ateses les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

La formació s'impartirà en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ) durant tot el mes de juliol en horari de matí, de dilluns a divendres. El curs, amb una duració total de 310 hores, és gratuït i les places estan limitades a 25 alumnes, preferentment empadronats a l'Eliana.

El període per a presentar les sol·licituds arranca el dilluns 7 de juny i finalitzarà el dimecres 23, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i s'atendran per rigorós ordre de registre. Les persones interessades han de presentar la sol·licitud de participació al CIJ o a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, si es disposa de signatura electrònica. Qualsevol dubte o aclariment podran dirigir-se al correu electrònic joventut@leliana.es o al telèfon 962 758 030, marcant l'extensió #401. El llistat provisional de les persones admeses i el llistat de reserva es publicarà a partir del dilluns 28 de juny.

Tal com ha explicat l'edil de Polítiques de Joventut, Jorge Pérez Comeche, amb aquesta oportunitat les i els joves elianers poden optar a nombroses eixides professionals, tant en l'àmbit públic com en el privat, i els capacita per a treballar en centres cívics, culturals, ludoteques, campaments, albergs de joventut o granges-escola.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :