Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament aposta pels seus joves estudiants amb la convocatòria del programa "Bétera et Beca"




L'Ajuntament aposta pels seus joves estudiants amb la convocatòria del programa "Bétera et Beca"
Dilluns, Maig 31, 2021 - 14:30
  •  Més de 10.000€ de dotació econòmica municipal destinats a un total 10 veïns i veïnes per a realitzar pràctiques formatives en dependències municipals.
  •  Els estudiants podran inscriure's a aquesta convocatòria fins dilluns que ve 7 de juny.

 

Aquest estiu els joves estudiants de Bétera podran posar en pràctica els coneixements adquirits al llarg de la seua formació teòrica en dependències municipals gràcies a la convocatòria "Bétera et beca" que ha impulsat l'Ajuntament.

El Consistori ha destinat, amb recursos propis, més de 10.000€ perquè 10 joves estudiants del municipi realitzen les seues pràctiques formatives en les àrees d'Administració, Comunicació i Urbanisme durant dos mesos i al seu torn, obtinguen per això una remuneració econòmica de 500€ bruts mensuals.

Unes beques que, segons afirma l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, estan pensades perquè "l'experiència dels nostres joves en un entorn laboral és fonamental ja que els permet aplicar i complementar els coneixements adquirits en la seua formació acadèmica".

"Bétera et beca" oferirà aquesta oportunitat a un total de 10 estudiants empadronats en el municipi, amb 18 anys d'edat i que es troben cursant Cicles Formatius de Formació Professional o Ensenyaments Universitaris Oficials de Grau, Diplomatura o Llicenciatura o equivalents o Masters Oficials de les Universitats.

Aquesta iniciativa municipal s'emmarca dins del Pla d'Impuls Local ACTIVA BÉTERA, a través del qual i entre altres objectius, pretén fomentar l'ocupabilitat i la formació entre els veïns i veïnes de Bétera i que en aquest cas se centra en donar suport a la formació dels joves estudiants amb pràctiques formatives.

Els perfils requerits per a aquesta convocatòria de Beques seran els de Grau Finances i Comptabilitat, Grau en Gestió i Administració Púbica, Màsters que tinguen com a requisit d'accés estar en possessió d'algun dels graus enumerats, Tècnic en Gestió Administrativa, Tècnic Superior en Administració i Finances, Tècnic Superior en Assistència a la Direcció, Grau de Dret, Grau de Periodisme, Grau de Topografia, Grau d'Enginyer Obres Públiques i Grau Arquitecte Tècnic.

Aquestes beques han sigut finançades amb fons propis de l'Ajuntament i tal com ha assenyalat el regidor de Personal, Manuel Pérez, "permeten als nostres joves estudiants l'adquisició de competències, habilitats i destreses que suposen una oportunitat més per al seu futur professional".

La convocatòria estarà oberta fins dilluns que ve 7 de juny i les sol·licituds es presentaran en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament o través de la seu electrònica.

Més informació: https://beterasitae.sede.gva.es/sitae/MuestraInformacionEdictoPublicoFrontAction.do?accion=inicio&idEdictoSeleccionado=1000017515&fbclid=IwAR3oz_1JJPSPnT5yPSIJuQlPcTK1uYzrfyrrt9Bn7f2B_tmbFHRnLIb7KGc


Premsa Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon