Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Pobla de Vallbona convoca els premis de composició musical per a banda i de lletra i música per a grups o solistes


  • El premi "Sons" és el primer concurs de lletres i cançons en valencià per a solistes o grups de totes les edats i estils, té una dotació de 1.000 €, a més de la gravació en un estudi professional.
  • En la primera edició del Concurs de Composició per a Banda Simfònica ARTURO BALAGUER «el de canya», poden participar músics i compositors majors d'edat. El premi és únic i indivisible amb una dotació econòmica de 5.000 € bruts i, a més, l'autor o autors de les tres obres finalistes seran guardonats amb un trofeu esculpit per un prestigiós artista local.

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha convocat dos concursos musicals, el primer concurs de lletres i cançons en valencià 'Sons' i la primera edició del Concurs de Composició per a Banda Simfònica Arturo Balaguer "el de canya".

El Premi "Sons" premiarà la millor creació de lletres de cançons escrites en valencià i l'adaptació a una música original creada específicament per a la lletra. Poden participar en el concurs totes aquelles persones o grups de música de totes les edats, amb lletres de cançons de qualsevol gènere i de qualsevol temàtica.

El termini de recepció de les obres està obert fins al 30 de setembre de 2021. El premi serà únic, amb una dotació econòmica de 1.000 € a la millor lletra i melodia en valencià, a més de la gravació en un estudi professional de la cançó guanyadora que serà triada segons els criteris establerts en les bases com ara la originalitat del títol, l'interés de la temàtica i la creativitat de la lletra que ha de quadrar sincronitzadament amb la melodia. També es valorarà la partitura bàsica amb l'estructura d'acords, la presentació i cal·ligrafia en la lletra i la correcció lingüística.

El concurs de composició per a banda simfònica Arturo Balaguer «el de canya» pretén fomentar i difondre la cultura musical i promocionar la música de banda. Poden participar totes les persones que siguen músics o compositors. Les composicions, del gènere simfònic i sense text literari, han de ser originals i inèdites i no s'han d'haver presentat en altres concursos.

El termini de presentació de les obres està obert fins el 31 d'agost de 2021. El premi és únic i indivisible amb una dotació econòmica de 5.000 € bruts i, a més, l'autor o autors de les tres obres finalistes seran guardonades amb un trofeu esculpit per un prestigiós artista local.

Per a seleccionar l'obra guanyadora es tindran en compte la originalitat del títol, l'interés de la temàtica i la creativitat del contingut de l'obra musical. El grau d'elaboració estètica, els recursos musicals, la qualitat compositiva dels arranjaments, les dinàmiques i tècniques de composició específiques, així com la qualitat d'edició de la partitura del director i de les particel·les també seran tingudes en compte

.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :