Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Piscina Municipal de L'Eliana obri aquest dissabte amb entrada anticipada i aforament limitat


•  Les instal·lacions romandran obertes fins al pròxim 12 de setembre.

La Piscina Municipal de l'Eliana obrirà aquest dissabte, 19 de juny, avançant la data respecte a l'any passat però mantenint les mesures anticovid implantades. D'aquesta manera es mantindrà la limitació d'aforament a 40 persones delimitat en parcel·les de 5 metres quadrats, a fi de garantir la distància mínima de 1,5 metres.

Els usos es tornaran a establir en tres franges horàries, separades per un espai de temps per a la desinfecció. Així, de dimarts a dijous obrirà d'11 a 12 hores per a persones de risc, i dos torns, a les 12.30 i a les 16.00 hores i de 16.30 a 20 hores. Per part seua, els divendres, dissabtes i diumenges els torns de la vesprada s'ampliaran mitja hora. 

A més, la regidoria de Serveis Urbans ha traçat recorreguts dins de la piscina per a circulació de banyistes pel recinte i ha disposat diversos dispensadors de gel hidroalcohòlic. Els vestuaris i lavabos podran ser usats, però no les seues dutxes.

La venda anticipada d'entrades serà, igualment, a través del web Elientrada amb la reserva d'únicament el 10% per a venda presencial, és a dir 4 entrades per franja horària. Aquesta temporada tampoc estaran disponibles els abonaments, ja que impossibiliten la gestió diària d'aforaments. Els preus continuaran sent molt assequibles: l'entrada general a 1.50€ i la reduïda a 1.20€ per a menors, de 3 a 13 anys, les persones jubilades i titulars del carnet jove. 

Pel que respecta a les normes de funcionament els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats per un adult i serà obligatori dutxar-se abans d'entrar en l'aigua. D'altra banda, queda prohibit córrer pel perímetre de la piscina, introduir objectes com a gots, inflables -excepte maneguets i suros- o menjar dins del recinte.

Com tots els anys, els dilluns el recinte romandrà tancat per qüestions de manteniment. El recinte es troba en l'Avinguda del Parc nº5 i compta amb dues piscines, una d'elles per a ús infantil, que romandran obertes fins al pròxim 12 de setembre.

Tal com ha explicat l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, amb l'obertura d'aquestes instal·lacions es dóna l'inici a la temporada d'estiu en la localitat, “en un any en què l'Ajuntament tornarà a garantir la salut dels seus banyistes front a la Covid-19”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon