Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria crea la Primera Lliga Intermunicipal de Bàsquet

La Mancomunitar Camp de Túria treballa conjuntament amb les persones representants dels clubs Escola de Bàsquet Llíria, el CB Bétera, el Bàsket Marines i l'Associació Esportiva FC de Benaguasil en la primera lliga comarcal de bàsquet.

Es tracta d'una lliga intermunicipal de bàsquet a nivell de promoció i inclosa en els XXXX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, que s'iniciarà durant el pròxim curs escolar (2021/2022) i que tindrà una periodicitat de jornades setmanals. S'establirà un sistema d'enfrontaments de lliga amb fase final en format copa, inicialment en les categories de pre-benjamins/multideporte a infantil (totes elles mixtes) i amb caràcter formatiu.

S'uneix així a les altres lligues que des de fa anys es coordinen des de la Mancomunitat i que formen part de Jocs Esportius com són les de tennis, futbol sala i futbol 8 querubí.

Després d'aquesta primera reunió, mantinguda en la vesprada d'ahir, es farà extensiva la invitació de participació a la resta de clubs de la comarca i als centres educatius, perquè coneguen la seua existència i puguen participar en la lliga si així ho consideren oportú.

La Mancomunitat Camp de Túria continua amb el seu treball de coordinació i foment de l'esport comarcal amb accions com aquesta. Educar en els valors de superació, esforç i treball en equip són vitals per a formar a la societat del futur.

Si algun centre educatiu de la comarca o equip esportiu estiguera interessat a participar en la lliga intermunicipal de bàsquet, pot contactar amb el tècnic d'esports en el 607067090 o a través de l‘adreça electrònica: deportes@mancomunitatcampdeturia.es



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon