Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació entrega la placa a l'Eliana de la Xarxa contra la violència masclista



 

La Diputació de València ha entregat a l'Ajuntament de l'Eliana aquest dijous la placa que acredita oficialment la seua recent adhesió a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere.

En un acte celebrat en la Beneficència, la regidora d'Igualtat, Concha Montaner, ha rebut de mans del president provincial, Toni Gaspar, la placa i la benvinguda a una xarxa en creixement permanent que compta ja amb 111 integrants i un pressupost anual de mig milió d'euros.

Aquesta organització, compta a més amb intercanvi d'experiències, mecanismes i eines per a protegir la dignitat de les dones i la justícia social. En aquest sentit, destaca la producció de dues pel·lícules, una de ficció i un documental, que es distribuiran entre els membres de la xarxa perquè es treballe aqueix missatge de coeducació i erradicació d'estereotips des de la infància o l'acord amb la SAREB per a posar a la disposició de dones víctimes de violència de gènere habitatges socials en diversos municipis.

Montaner ha recordat que la violència contra les dones presenta una realitat palpable i molt preocupant que alguns s'obstinen a negar, "la qual cosa ens obliga com a institució a continuar treballant per a eliminar els estereotips masclistes i detectar i detindre a temps qualsevol indici de miserable abús contra elles".



Segons fonts del govern municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon