Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

En Sant Antoni, s'obri el termini d'inscripció per a “R-Contem pel medi ambient”, la segona activitat de “Viu els teus parcs

L’activitat tindrà lloc dissabte 5 de juny al parc de la Plaça de la Diputació 

Es desenvoluparà en dos torns: un a les 11.30 hores i l’altre a les 12.15 hores

Dissabte que ve tindrà lloc l'activitat “R-Contem pel medi ambient”, emmarcada en la campanya “Viu els teus parcs” de la Regidoria de Cultura. L'activitat tindrà lloc dissabte que ve 5 de juny, al parc de la Plaça de la Diputació i es desenvoluparà en dos torns:

D'11.30 a 12.15 h per a xiquets i xiquetes de 3 a 5 anys

A partir de les 12.15 hores per a majors de 6 anys.

“R-Contem pel medi ambient” consistirà en una narració de tres històries en les quals es pretendrà transmetre hàbits socials i cívics per a sensibilitzar sobre l'ús de les 3 R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar. A continuació, es realitzarà un taller d'instruments musicals amb elements reciclats. D'aquesta manera, els xiquets i xiquetes de Sant Antoni de Benaixeve podran celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient a través d'una activitat lúdica i d'aprenentatge.

A fi de garantir totes les mesures de seguretat enfront de la Covid-19, l'activitat es durà a terme en grups amb aforament limitat, per la qual cosa serà necessari inscriure's en la pàgina web fins a completar aforament. Les inscripcions poden realitzar-se a través dels següents formularis:

Xiquets i xiquetes de 3 a 5 anys: https://forms./zMJTZrRAUhyBg5WZ8 

Xiquets i xiquetes majors de 6 anys: https://forms.gle/iqK4MNXdb6RfY36m7

La campanya “Viu els teus parcs” pretén mostrar la varietat de parcs existents a Sant Antoni de Benaixeve, així com oferir diferents maneres de gaudir d'ells, mitjançant activitats tan diferents com espectacles, tallers, animació a la lectura o al reciclatge.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :