Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

El Polígon de Carrasses a Llíria culmina el seu desenvolupament urbanístic


El president de la Generalitat, Ximo Puig, acompanyat per l'alcalde Manolo Civera i representants de l'agent urbanitzador Llíria Actuaciones Integrales participat per Yaiza Trust i Grupo Bertolín, i de les empreses situades en el sector, ha visitat este matí el Polígon Pla de Carrasses a Llíria, per a donar per finalitzades totes les obres del seu desenvolupament urbanístic.

La construcció i posada en marxa del depòsit d'aigua ha suposat l'última actuació en esta gran àrea industrial que ocupa una superfície de prop d'1.200.000 m², dels quals més de 700.000 són de parcel·la edificable i 157.000 m² de zones verdes. En total, el projecte d'urbanització de Carrasses ha significat una inversió de més de 100 milions d'euros.

Per la seua ubicació estratègica, serveis d'última generació i disponibilitat de grans pastilles de terreny, l'àrea industrial s'ha convertit en un agent dinamitzador del sector industrial i logístic en la Comunitat Valenciana i un important motor de generació d'ocupació a Llíria i la seua comarca.

L'alcalde Manolo Civera ha destacat que, "gràcies a un gran treball de col·laboració públic-privada i després haver superat els condicionants tècnics que han impedit completar abans el desenvolupament del polígon, hem donat per finalitzades unes obres que són modèliques, i que s'han conjugat també amb la progressiva implantació de diverses empreses capdavanteres de la Comunitat Valenciana".

"Hi ha ja 4.000 persones treballant en el sector i altres iniciatives empresarials en projecte, la qual cosa ens ofereix un futur esperançador per a continuar fomentant el desenvolupament econòmic de Llíria i crear ocupació", ha afegit.

A Carrasses ja s'han instal·lat Power Electronics, AOM (Advanced Organic *Materials), Pinturas Montó i Conforama. Les seues excel·lents connexions, al costat de la CV-35 i prop dels ports de Sagunt i València, la disponibilitat de parcel·les àmplies i una completa dotació de serveis, fan d'este sector industrial un referent per a la possible arribada de noves empreses.

D'altra banda, enfront d'altres parcs industrials que només tenen dotacions per a empreses del sector logístic, en este cas els serveis de potència elèctrica, aigua i depuració d'aigües residuals, permeten també que s'implanten indústries amb majors consums d'electricitat i aigua. Així, la dotació elèctrica del polígon és de 27 Mw i compta amb una concessió d'aprofitament d'aigua de 524.000 m³/any. El polígon compta també amb una estació depuradora d'aigües residuals dotada de l'última tecnologia (SBR) que el converteix és un espai molt atractiu per a la implantació d'indústries la reglamentació de les quals precise d'esta característica.


<

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :