Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell de Xiquetes i Xiquets de l'Eliana ha fet la seua darrera sessió fins al curs que ve

El dijous 17 es va celebrar l'última sessió d'un curs marcat per les limitacions de la Covid-19.

El Consell de Xiquetes i Xiquets de l'Eliana es va reunir aquest dijous, 17 de juny, per a l'última sessió del curs escolar 2020/2021. A l'acte ha va assistir l'alcalde, Salva Torrent, acompanyat de la regidora d'Educació, Eva Santafé i del regidor de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, a més d'altres membres de la corporació. El tancament del Consell ha comptat també amb la presència de professors dels centres educatius de la localitat.

En la sessió, els membres del Consell van donar un repàs a les mesures que des de cadascun dels seus centres educatius s'havien adoptat respecte a la pandèmia i van formular les propostes per al municipi en les quals han estat treballant aquest curs.

Enguany les activitats del Consell s'han vist limitades a causa de la pandèmia del COVID-19, però entre elles destaca la celebració del dia dels drets humans 2020, la celebració de la primera reunió telemàtica per a preparar els Pressupostos Participatius o les recomanacions de lectures amb motiu del dia del llibre a l'abril de 2021.

El Consell de Xiquetes i Xiquets de l'Eliana és un òrgan de participació que suposa un mecanisme per a la col·laboració activa entre xiquets, xiquetes i adults en les polítiques municipals. El seu principal objectiu és oferir als i les menors de l'Eliana una via on puguen donar veu a totes les seues idees, proposar solucions i establir propostes respecte als problemes del municipi que afecten la infància i adolescència, així com altres aspectes que els concernisquen. El Consell està constituït per 32 consellers i conselleres, representant als centres educatius públics, concertats i privats de L'Eliana que han desitjat formar part d'aquest.

L'alcalde Salva Torrent va agrair als escolars la seua implicació en el Consell i els va animar a continuar amb la important labor participativa que estan duent a terme, en fer les seues propostes sota el prisma i la mirada de xiquetes i xiquets, una visió clarament diferent de la dels adults .



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon