Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El col·lectiu faller de Llíria tampoc celebrarà les Falles 2021, com quasi tota la comarca

Es posposen les celebracions a 2022 i es mantindran les representants de la festa

Llíria no celebrarà enguany les Falles de 2021. En la reunió celebrada anit amb la presència de representants de l'Ajuntament i de Junta Local Fallera, i dels presidents de les sis comissions de la localitat, es va adoptar esta decisió per unanimitat de totes les falles del municipi. Així, en l'acord també es va emplaçar a començar a treballar ja en la setmana fallera del pròxim exercici.

La incertesa per la situació sanitària i el format que podrien tindre estes celebracions enguany, ha motivat que s'haja preferit posposar la festa a 2022, a l'espera d'un moment més favorable.

També s'ha acordat que les falleres majors de Llíria i les seues corts d'honor, així com les persones representants de les comissions, es mantindran en el càrrec fins l'any vinent.

Igualment, des de Junta Local Fallera s'està estudiant la possibilitat de celebrar algun acte, al llarg d'enguany, per a anar reactivant la festa entre les comissions i sempre adaptats als protocols sanitaris marcats en el moment.

Finalment, l'Ajuntament i la Junta Local Fallera de Llíria manifesten una vegada més el seu compromís amb les Falles, per a continuar promovent esta festa única i universal de la Comunitat Valenciana, manifestació d'un dels nostres més importants costums festius i culturals, i en suport a tots els sectors implicats en estes celebracions. 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon