Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Veïns i veïnes d'entre 70 i 75 anys reben la segona dosi en l’Escola d’Adults de l'Eliana

Sanitat posa a la disposició de la ciutadania informació sobre la cita per a la vacunació per grups d'edat.

La Zona Bàsica de Salut ha informat que aquesta primera setmana de maig està vacunant en el Centre de Formació de Persones Adultes (EPA) les segones dosis del grup d'edat comprés entre els 70 i 75 anys, a més d'usuaris ressagats d'entre 60 i 65 anys i majors de 75. 

Precisament, els veïns i veïnes majors de 75 anys que no hagen rebut cita per a vacunar-se, han d'acudir al Centre de Salut de l'Eliana o contactar en el telèfon 96 271 84 40 per a procedir a la seua inoculació com més prompte millor.

No obstant això, el 95% de primeres dosis contra la Covid-19 de la localitat continuen acudint al punt de vacunació massiva habilitat a la Ciutat Esportiva de Paterna, en el Polígon Industrial Nord. Si bé, a partir del pròxim 24 de maig la Zona Bàsica de Salut de l’Eliana i San Antonio de Benagéber es convertirà en un dels punts de vacunació massiva de la Comunitat Valenciana, cosa que significa que tots els elianers i elianeres realitzaran el procés d'immunització en la localitat.

D'altra banda, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat a la disposició de la ciutadania en la seua pàgina web informació actualitzada sobre el procés de vacunació contra el coronavirus per grups d'edat i ha recordat la importància de mantindre les dades de contacte de la targeta SIP actualitzats.

L'alcalde, Salva Torrent, ha celebrat que tots els elianers i elianeres puguen tornar a vacunar-se en l’EPA, evitant desplaçaments llargs i agilitant l'administració de les dosis que arriben cada setmana per a protegir, com més prompte millor, al major número de població.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon