Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Nàquera signa un conveni amb VAERSA per al tractament de residus, tindrà una durada de 25 anys

 L'alcalde de Nàquera, Damián Ibáñez, s'ha reunit amb Mireia Mollá, consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica en qualitat de presidenta del Consell d'Administració, en nom i representació de l'entitat Mercantil "Vaersa, Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, S.A."(VAERSA),  Mireia Mollá, per a signar, davant de notari, una concessió en el qual l'objectiu social principalment serà per al tractament i eliminació de residus no perillosos i que tindrà una vigència de 25 anys amb possibilitat de renovar-se previ acord entre totes dues parts.

Aquesta concessió dóna un dret de superfície de la parcel·la Polígon Industrial Lloma Llarga de Nàquera, on se situa el centre de reciclatge de material elèctric i electrònic gestionat per VAERSA.

L'empresa pública VAERSA, com a superficiari, es compromet a ingressar un cànon anual del 6% del valor dels béns de conformitat amb el que s'estableix en l'article 92.2 del Reial decret 1372/1986, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament de Béns de les Entitats Locals.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon