Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Llíria instal·larà aparcaments intel·ligents dins del Pla Smart CityL'Ajuntament de Llíria instal·larà aparcaments intel·ligents  gratuïts en diferents zones del nucli urbà, una actuació que forma part del Pla Smart  City.  Segons explica el regidor de Mobilitat sostenible, Paco García, "el sistema  proporcionarà informació en temps real als conductors sobre les places que estan  lliures i la ubicació d'estes".

El consistori edetà, a més, ja ha presentat a la Diputació de València un  projecte per  a controlar l'ocupació de places d'aparcaments dissuasius que existeixen a la ciutat.  Inicialment, el projecte se centra en tres zones concretes: la del Pla de l'Arc, situada enfront del Centre de Salut; La Cultural, en una zona pròxima a l'Administració  d'Hisenda, i a  Mura.

García també ha assenyalat que "estos aparcaments seran d'accés gratuït i  estaran controlats per intel·ligència artificial a través de cambres de recompte de places". Es reforçarà, a més, la seua senyalització amb la instal·lació de panells indicatius en punts clau d'accés al municipi, i s'habilitarà una APP per a facilitar la seua localització  digital.

"L'objectiu d'estes actuacions és reduir el temps de cerca d'aparcament  per part de les persones usuàries. A més, també contribuiran a la sostenibilitat mediambiental, en  disminuir la despesa de combustible i les emissions de CO₂", ha explicat Gacía.

Este projecte combina, per tant, la filosofia del programa Smart City amb l'aposta decidida de l'Ajuntament de Llíria per incorporar a la mobilitat diària de la ciutadania un model de transport més sostenible i respectuós amb el planeta.Segons fonts del govern municipal.
Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :