Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana s'uneix a l'acord de celebrar les Falles a l'inici de setembre del 2 al 5 de setembre

La JLF ha acordat organitzar els actes en aquesta data per a donar continuïtat a les festes josefines del 2021.

La Junta Local Fallera de l'Eliana (JLF) s'ha reunit la vesprada d'aquest dimecres, 26 de maig, per a acordar la celebració de les festes josefines el mes vinent de setembre. En concret, tindran lloc entre el dijous 2 i el diumenge 5.

Aquesta decisió arriba després de diverses reunions informatives de la taula de seguiment de les Falles i l'anunci, el passat dia 10 de maig, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de l'autorització de les festes durant l'últim trimestre de l'any, vista la millora de la situació epidemiològica relativa a la Covid-19.

D'aquesta manera, els 4 presidents de les falles Josep Antoni, Purissima i Major, Verge del Carme, Falla del Mercat i Antic Molí-Les Casetes, juntament amb l'Ajuntament han convingut acatar els permisos i protocols sanitaris pertinents realitzats pels òrgans competents per a la celebració dels actes festius adaptats a la situació sanitària.

Si bé, tal com ha explicat la JLF en un comunicat, no seran unes Falles corrents ni convencionals, la decisió ve fonamentada pels valors socioculturals i la responsabilitat de “donar una transitorietat a la nostra benvolguda festivitat, pel futur d'aquesta, i sobretot per salvaguardar el nostre patrimoni cultural immaterial”. Així com també, ha destacat, amb l'esperança de reactivar els sectors econòmics i socials que l'envolten.

Així mateix, el món faller de l'Eliana ha traslladat la seua gratitud als i les representants de la taula de seguiment, al seu representant comarcal i a la Conselleria de Sanitat, per la tasca que han realitzat durant aquests últims mesos per a oferir una solució a les Falles 2021. I ha conclòs que tant la JLF com l'Ajuntament treballarà durant les pròximes setmanes per a organitzar, coordinar i vetlar per la seguretat sanitària dels actes festius que es puguen celebrar.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :