Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana abona les primeres ajudes del Pla Resistir a més de 100 autònoms i pimes

L'Ajuntament ha pagat els 280.000 euros de la primera fase i ha aprovat la despesa de la segona, que ascendirà a 24.0000 euros.

L'Ajuntament de l'Eliana ha efectuat aquesta setmana el pagament als beneficiaris de les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir. El primer pagament ha ascendit a un total de 280.000 euros corresponent als sectors prioritaris, és a dir, a aquells que van haver de tancar durant la situació d'emergència com l'hostaleria, la cultura o l'esport. En total, 109 autònoms i empreses locals han percebut en aquesta primera fase entre 2.000 i 4.000 euros cadascun, dirigits a cobrir despeses corrents de l'activitat des d'abril de 2020.

D'igual forma, aquest mateix dimecres ha aprovat, de manera provisional, la despesa de les ajudes al sector secundari, o cosa que és el mateix, a totes aquelles empreses l'activitat de les quals s'ha vist afectada per l'avançament del tancament a les 18 hores. En aquesta segona fase, un total de 48 beneficiaris es repartiran altres 24.000 euros del Pla. Una vegada conclòs el termini d'al·legacions, dimecres que ve 26, es procedirà a l'abonament de la subvenció.

El Pla Resistir, cofinançat per la Generalitat, Diputació i Ajuntament, repartirà en la localitat un total de 747.682 euros entre els sectors més afectats com l'hostaleria, l’hostatgeria, les activitats turístiques, l'oci nocturn, les activitats artístiques i les activitats esportives i d'entreteniment, per a pal·liar les conseqüències de la pandèmia.

Tal com ha recordat la primera tinenta d'alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Marta Andrés, amb l'import sobrant el Consistori realitzarà, en una tercera i última fase, una redistribució entre el total dels 157 beneficiaris dels sectors primaris i secundaris. “Amb aquestes ajudes el nostre teixit empresarial estarà en millors condicions per a superar la situació de crisi i conservar l'ocupació local”, ha afirmat.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon