Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'alcalde de Llíria es reunix amb representants de la CESM



L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha rebut hui al president de la Confederació Espanyola de Societats Musicals (CESM), Vicente Cerdá, i el seu tresorer Luis Vidal. La trobada ha servit per a abordar en el futur possibles projectes de col·laboració entre les dues entitats.

De la mateixa manera, el primer edil els ha traslladat, en la part que els toca, la seua felicitació "pel reconeixement fet pel Consell de Ministres, el passat 30 de març, a les societats musicals de la Comunitat, com a Manifestació Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial d'Espanya, que des de sempre han exercit d'avantguarda en el moviment bandístic de tot l'Estat".

En este sentit, ha recordat que esta declaració "suposa avanç molt important en la protecció d'este extraordinari patrimoni cultural de la nostra terra, i que permetrà que puguen comptar amb els instruments de suport necessaris per a desenvolupar com es mereix la seua labor educativa, social i artística, única en el món".

Finalment, "esta distinció ha de ser un primer pas perquè les societats musicals aconseguisquen també el reconeixement de la UNESCO, pel gran paper que desenvolupen els músics valencians que nodreixen bandes i orquestres de tot món, com a ambaixadors d'esta justa aspiració, i que només aconseguirem des de la unió de tot el col·lectiu i la resta d'agents implicats que poden donar el seu suport, i per al qual Llíria, com a Ciutat Creativa de la Música, s'oferix per a exercir de bandera de tot el moviment".
 



Segons fonts del govern municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon