Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Vilamarxant ha fet una neteja a l'àrea que serveix com a camp de futbol a La Llomaina

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de l'àrea d'Obres i Serveis, ha realitzat les labors de neteja i condicionament del camp de futbol de la urbanització La Llomaina en els últims dies perquè els aficionats a este esport puguen practicar-lo en condicions òptimes.

La regidoria dirigida per Gabriel Castellano continua millorant les diferents urbanitzacions que es troben en el terme municipal per a donar solució a les peticions dels veïns de les zones amb habitatges.

En esta última actuació, les brigades han netejat tota l'àrea del camp de futbol i, en els pròxims dies, es podaran els arbres que estan als voltants de la instal·lació.

Gabriel Castellano, regidor d'Obres i Serveis, ha recordat que el Consistori es troba “en contacte estret amb tots els presidents de les urbanitzacions” per a donar solució a les seues necessitats. “Tenim un bon tracte amb totes les urbanitzacions amb l'objectiu d'anar millorant cada zona i donar resposta a les seues peticions”, ha afegit.

“El nostre terme urbà és molt gran i això fa que les millores vagen succeint-se a poc a poc. Però reiterem el nostre compromís amb la ciutadania, tant del nucli urbà com de les urbanitzacions, a anar rehabilitant i condicionant totes les zones que comprenen Vilamarxant”, ha postil·lat el regidor.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon