Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana adquireix diverses naus per a dotar de més instal·lacions a la Policia

El consistori inverteix més de 2.300.000 euros en l'immoble per a destinar-lo, a més, a altres usos municipals com a magatzem o arxiu.

L'Ajuntament de l'Eliana ha acordat, en el Ple celebrat aquest dijous 27 de maig, adquirir un immoble en l'avinguda Bonavista, en la zona de Les Taules. El valor de la compra ascendeix a 2.364.565 euros, provinents dels estalvis del consistori, i es destinarà a ús de magatzem municipal, ampliació de les instal·lacions de la Policia Local, depòsit de vehicles, arxiu, oficines i usos múltiples dels Serveis Municipals, com la custòdia d'animals domèstics extraviats i dels sistemes CES de gestió de colònies felines. En aquest sentit, cal destacar que les actuals instal·lacions de la Policia situades en el centre de la localitat es mantindran per a continuar atenent la ciutadania.

El conegut com a local de Recticel, és una nau industrial construïda en 1991 que s'ha mantingut en ús fins hui, la qual cosa la situa en condicions de ser utilitzada immediatament. La superfície total de la parcel·la és de 12.093 m², mentre que la superfície construïda ascendeix a 7.584 m².

L'alcalde, Salva Torrent, ha recordat que “aquesta inversió forma part del romanent de tresoreria acumulat durant aquests últims anys i que ascendeixen a més de 27 milions d'euros, que l'Ajuntament està destinant ja a desenes d'actuacions amb l'objectiu de millorar qualitat de vida de la ciutadania”.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon