Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La programació d’Estiu a la Torre 2021 a l'Eliana ja és pública

La Regidoria de Cultura ha donat a conéixer aquest divendres els 15 concerts del festival de la Torre del Virrei.

S'ha presentat aquest divendres la nova edició del festival Estiu a la Torre. En aquest 2021 se celebrarà del 5 de juny al 28 d'agost i comptarà amb un total de 15 cites amb música de diversos estils.

El certamen, que es desenvolupa com cada any a la Torre del Virrei, arrancarà amb tres concerts fusió de músiques tradicionals amb sabor mediterrani. El primer d'ells serà ‘Cançons de fer camí’, de la mà de Borja Penalba i Mireia Vives, i continuarà amb ‘Sons d’embat’ el dissabte 12 de juny. A la setmana següent, Pep Gimeno el Botifarra actuarà per primera vegada junt al Cor de l'Eliana, i l'endemà farà el propi l’Escola Coral, amb el seu espectacle ‘Swing, Jazz & Soul’. Per a aquest últim esdeveniment l'entrada serà gratuïta amb invitació a través de Elientrada.

El dissabte 26 serà la clausura de la XVI edició del festival 5 Segles de Música amb l'actuació sempre ben rebuda pel públic elianer de Spanish Brass i Carles Dénia.

Per part seua, del dilluns 28 de juny al divendres 2 de juliol el Centre professional de Música Ignacio Monzonís del col·legi IALE celebrarà un Cicle de música de cambra a la Torre. Aquestes actuacions també tindran caràcter gratuït, amb invitació.

El mes de juliol l'escenari de la Torre del Virrei s'omplirà amb els concerts de festes de la Unió Musical de l'Eliana. Per ell passaran el Cor de la UME, l'Orquestra Simfònica, l'Orquestra de Guitarres i la Big band. Totes aquestes cites tindran lloc a les 22.30 hores i s'accedirà, d'igual forma, amb invitació.

Juliol tancarà el seu cicle de concerts amb la tradicional Nit de Sant Elies, el dimarts 20, dins dels Premis CEL. Enguany, amb l'actuació del excomponent d'Al Tall, Miquel Gil.

El mes d'agost estarà de nou lligat al jazz, un estil molt arrelat en la localitat on compta amb un bon nombre d'aficionats i aficionades. I ho farà a través d'un recorregut per tres dels seus múltiples subgèneres. El primer concert d'aquesta sèrie serà el dissabte 7 amb Jazzbona i Domisol Sisters. Una setmana més tard serà el torn de ‘Clàssica en Jazz’ i el dissabte 21 d’Adalpeko Basket Latin Jazz.

El punt i final a aquesta edició del festival el posarà, com en ocasions anteriors, Pinzellades Flamenques, que compleix 20 anys en escena i ho farà amb l'art de Mónica Iglesias i la seua actuació ‘Mi baile’. La cita amb el ball i l'espectacle de gran força i valor plàstic i estètic serà el dissabte 28.

Com és habitual, la venda d'entrades o retirada d'invitacions s'haurà de realitzar preferentment per Internet a través de Elientrada, encara que per a totes aquelles persones que tinguen dificultats poden trobar assessorament en la compra els dimarts i dijous de 10 a 14 hores en el Centre Sociocultural.

L'edil de Cultura, Eva Santafé, ha desitjat que la programació d'enguany siga del grat del públic i ha convidat a elianers i elianeres a gaudir de les nits d'estiu amb música en viu baix les estreles. “Tot això en un ambient agradable i, com sempre, amb totes les mesures de seguretat enfront de la Covid”, ha recordat.

Per la seua part l'alcalde, Salva Torrent, ha agraït la seua participació a totes les agrupacions professionals i no professionals i a tots els que fan possible aquesta programació. “L'Eliana sempre aposta per la cultura, especialment en aquests moments en els quals hem d'anar recuperant aqueixes xicotetes costums que ens donen la vida, com són compartir nits de música i retrobar-nos amb els nostres veïns i veïnes”, ha conclòs.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon