Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Pobla de Vallbona aprova el Pla de la Vila per recuperar el nucli històric tradicional

L’Ajuntament subvenciona la rehabilitació d’immobles i la implantació de negocis al nucli històric.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha aprovat el primer pla integral per a la recuperació de La Vila. Es tracta d’un programa d’ajudes econòmiques amb el que es vol contribuir a la rehabilitació de façanes, cobertes i immobles en general del nucli històric tradicional i evitar l’abandonament i l’envelliment progressiu.

Les ajudes van des de la reparació de balcons, pintura en façana o l'eliminació d’elements que no són propis del nucli històric fins a la construcció de nous immobles respectuosos amb la imatge de l’entorn per evitar solars al nucli històric. Les subvencions es concedixen en funció del grau de protecció de l’immoble i poden arribar als 13.500 euros per a edificis de nova construcció.

A més d’estes ajudes, l’Ajuntament concedirà subvencions a aquelles empreses que instal·len el seu negoci en La Vila amb l’objectiu de reactivar econòmicament el nucli històric del municipi.

A estes ajudes econòmiques directes se suma un conjunt d’incentius aprovat per l’Ajuntament com la reducció de l’Impost de Béns Immobles (IBI) en un 50 % per a habitatges catalogats o fins al 90 % de l’impost de construccions en edificis de la Vila.

L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha posat de relleu esta primera aposta real per recuperar el nucli històric del municipi i revitalitzar el patrimoni municipal. «Volem fer atractiu per al veïnat viure a La Vila i que aquelles persones que tenen una propietat sàpiguen que anem a ajudar-los a millorar les seues cases i la imatge del nucli històric tradicional».Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :