Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Mancomunitat ajudarà a la ciudadanía per a tramitar la sol.licitud d'admissió a Formació Professional

La Mancomunitat Camp de Túria ha posat en marxa un nou servei d'ajuda a la ciutadania. Així, des d'aquest mateix divendres es posarà a la disposició de qui el necessite un ordinador i connexió a Internet, així com ajuda per a tramitar la sol·licitud d'admissió telemàtica en els ensenyaments de Formació Professional de grau mitjà i de grau superior. Es podrà estudiar en centres públics i centres privats no universitaris amb cicles formatius sostinguts amb fons públics per al curs 2021-2022.

En horari de 09:00 a 14:00 hores i des del divendres 21 de maig i fins al pròxim 1 de juny està obert el termini per a optar a l'oferta formativa. Si necessites tramitar l'admissió telemàtica i comptar amb algú que t'ajude amb els tràmits pots sol·licitar cita prèvia i t'explicarem com realitzar-ho. Només has de contactar en el número de telèfon 664533394 per trucada o missatge de WhatsApp o si ho prefereixes pots telefonar al 962798150 Ext. 2.

En la pàgina web de la Mancomunitat Camp de Túria disposes de tota la informació sobre cicles formatius i centres dins de la comarca i fora d'ella. Pots conèixer els detalls en el següent enllaç (clic) 

Si estàs interessat/da en estudiar algun Cicle Formatiu el pròxim curs escolar recorda que el requisit per a poder entrar o no és la nota de tall. Pots cridar als nostres números d'atenció telefònica i t'explicarem tot el que necessites per a realitzar la sol·licitud.

Aquest nou servei s'ofereix des del Departament de Promoció Econòmica per a donar resposta a la demanda i necessitats de la població de Camp de Túria. Per al pròxim curs escolar 2020/2021 s'amplia l'oferta amb 6.391 noves places, 187 nous cicles i 29 nous cursos d'especialització. El 21 de maig s'obri el període d'admissió telemàtica en http://telematricula.es.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :