Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Conselleria de Mobilitat presenta a Llíria el bitllet senzill QR per a Metrobus



La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha presentat a Llíria el nou bitllet senzill QR per a Metrobus. El conseller, Arcadi España, ha visitat este matí el municipi edetà al costat del director de l'Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV), Manuel Martínez, i la Secretària Autonòmica d'Obres Públiques, Transports i Mobilitat Sostenible, María Pérez. Arcadi España, a més, ha firmat el Llibre d'Honor del consistori en el saló d'actes de l'edifici de Ca la Vila.

Durant la seua visita han estat acompanyats per l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, així com diferents representants de la corporació municipal. Arcadi España i Manuel Martínez han explicat quines són les característiques d'este nou format de bitllet, que estarà disponible a partir del mes de juny amb l'aplicació 'E-mobil-itv'.

El seu ús serà idèntic a l'actual, ja que servirà per a transportar-se des de qualsevol origen i a qualsevol destinació dins de l'àrea metropolitana de València, amb el mateix cost econòmic que en efectiu. Durant les primeres setmanes, les persones usuàries del nou sistema hauran de mostrar el bitllet comprat (QR dinàmic) a les i els conductors i, posteriorment, s'instal·laran nous mecanismos que faciliten la lectura del mateix i que permeten implantar tant el bitllet senzill com el 'Bo 10' de Metrobus.

Este projecte s'ha realitzat a través de la col·laboració de l'ATMV, l'empresa desenvolupadora de l'APP, Passgo, la Universitat Politècnica de València (UPV) i l'organització Logista, encarregada de la xarxa de vendes de l'ATMV.

L'objectiu d'esta iniciativa és seguir amb la modernització del transport públic, a través de la seua adaptació a les noves plataformes de pagament i les diferents eines digitals de funcionament. A més, també serveix per a començar a implantar una opció de compra molt més segura i sostenible, reduint l'emissió de paper i protegint, així, el benestar mediambiental.

El primer edil, Manolo Civera, ha indicat que "és un orgull poder presentar esta nova eina, que permet involucrar recursos fonamentals per a la societat com el transport públic en la lluita contra el canvi climàtic, al mateix temps que s'ofereixen a les persones usuàries mitjans de pagament més còmodes i moderns".
 



Segons fonts del govern municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon