Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els recursos formatius de la Mancomunitat Camp de Túria, a l'abast de tots a la seua web

 La informació està disponible en la pàgina web de la Mancomunitat

La Mancomunitat Camp de Túria posa a la disposició de la ciutadania un apartat en la seua pàgina web (www.mancomuntiatcampdeturia.es) dedicat a la formació, amb un mapa de recursos formatius de la comarca. Així, les persones interessades podran conèixer tots els centres públics, concertats i privats que imparteixen alguna de les etapes educatives i especialitats a Camp de Túria.

La informació es divideix per etapes educatives. Així es podran trobar tots els centres que ofereixen Educació Infantil de Primer i Segon Cicle, els que ofereixen Educació Primària, on es pot cursar l'Educació Secundària Obligatòria i el Batxillerat. A més, el llistat es completa amb els Cicles Formatius de la comarca i la formació per a adults, així com els centres especialitzats en educació especial. També es trobaran els enllaços a tota l'oferta formativa de tota la Comunitat Valenciana i a les universitats.

Aquest és un dels compromisos que es va adquirir en la Mesa de Formació celebrada el mes de març passat. En ella, es van donar cita més de 40 persones expertes en la matèria. A més, de treballar en el mapa de recursos educatius, la Mesa va acordar altres assumptes en els quals el personal tècnic ja està treballant, com és l'elaboració i difusió d'un butlletí de formació.

La Mesa de Formació és una de les quatre mesas que es desenvolupen dins de l'Acord Territorial d'Ocupació. Una fórmula per a desenvolupar polítiques que milloren l'ocupabilitat a la comarca. Al costat d'educació, indústria, agricultura i comerç són les altres tres mesas de treball.

La Mancomunitat Camp de Túria continua desenvolupant accions dins de l'Acord Territorial d'Ocupació amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de totes les persones residents a la comarca.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon