Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Ple de Sant Antoni aprova l'adjudicació del contracte del servei de jardineria municipal





 Com es veu en els mapes que s'adjunten, l'empresa haurà d'atendre les 6 àrees en què s'ha dividit el municipi per a atenció en jardineria. (Centre Urbà, Colinas, Sant Vicent, Montesano, Cumbres i Polígons).  En tots ells, al menys s'han de treballar els espais assenyalats.

En cada una de les zones s'assenyala el espais en què com a mínim hauran de ser ateses les árees de jardinería  (depenent de la seua tipologia), però a més les voreres i arbratge del municipi deu també ser atés.

El ple municipal de Sant Antoni de Benaixeve, celebrat en sessió extraordinària divendres passat, va aprovar l'adjudicació del servei de jardineria municipal de la licitació a l'empresa VIVERS CENTRE VERD S.A.  La proposta va obtindre els vots favorables de l'equip de govern, format per AISAB, PSOE-PSPV i Ciutadans. Per part de l'oposició, la formació Guanyem-SAB es va abstindre mentre que PP i VOX van votar en contra.

El contracte tindrà un import d'1.908.888,96 euros, inclòs IVA, i una durada de 4 anys. D'altra banda, s'aconseguirà una inversió per part de la contractista en la recuperació dels sistemes de reg, així com l'aportació de més i millors mitjans materials dels quals disposa l’ens municipal.

En paraules de l'alcalde, Enrique Santafosta, “aquesta contractació suposarà una estabilització de la plantilla de personal que prestarà el servei, ja que fins ara com a administració estàvem limitats a efectuar contractacions temporals, que no afavoreixen l'estabilitat dels equips de treball, la qual cosa condueix a un minvament en la qualitat del servei.”

A més de les voreres i arbres urbans, es deu atendre als següents tipos de àrees de Sant Antoni

[A]: Arbratge viari. [J]: Jardineres i parterres i d'acompanyament viari. [R]: Rotonda. [P]: Parcs i jardins públics delimitats. [F]: Zona amb vegetació forestal i àrees naturals. [D]: Parcel·la Dotacional. A més d'aquestes zones també està inclosa la jardineria del CEIP 8 d'Abril

El Plec Tècnic al qual han d'hagut ajustar-se les ofertes fetes per les empreses i, en concret la seleccionada, les obliga a complir tots aqueixos diferents tipus de treballs en les zones indicades per la licitació. Dividint el municipi de la següent forma, segons els plecs tècnics.








Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon