Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dijous que ve l'Emprenedoria sostenible i els ODS protagonistes a Vilamarxant

 Organitzada per la UV amb el suport de Mancomunitat i Ajuntament de Vilamarxant

La Mancomunitat Camp de Túria i l'Ajuntament de Vilamarxant han organitzat al costat de la Universitat de València una jornada que versarà sobre l'emprenedoria social i els ODS. Es tracta d'una jornada gratuïta prèvia inscripció en el següent enllaç (clic) 

Aquesta jornada, que se celebrarà a la Casa de la Cultura de Vilamarxant de 10.00 a 14.00 hores se centrarà en l'eix de prosperitat dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). La jornada servirà per a conèixer millor la importància dels ODS i la seua implicació real en l'economia a través d'experiències ja formulades.

L'aula Empresocial ha posat en marxa les III Jornades comarcals "Emprenedoria social i ODS" que tindran lloc en cinc sessions celebrades en diferents capitals de comarca i que abordaran, cadascuna, un eix dels ODS.

En el cas de Vilamarxant, el dijous 27 de maig se centrarà en els títols 7, 8, 9, 10 i 11 dels ODS. La jornada s'iniciarà a les 10:30h del matí amb una presentació institucional. Mitja hora després, la directora de l'aula Empresocial, Pilar Alguacil, parlarà sobre els ODS i l'agenda 2030.

A continuació, Antonia Sajardo, del departament d'Economia Aplicada de la UV, i Emili Altur, gerent de Novaterra, consultor i docent; participaran en una Taula de Conferències que tractarà l'economia Social i els ODS com a binomi primigeni de sinergies i els ODS com a motor local. Després d'una pausa, a les 12:30h serà el torn d'una taula redona on es presentaran experiències de bones pràctiques a propòsit de l'aplicació dels ODS i l'economia sostenible. En aquesta taula redona participaran Sercoval, Civil 4 S.L. i Rodant Cooperatives.

La sessió de Vilamarxant s'enquadra dins de les III Jornades Comarcals. La primera sessió es va celebrar a Alzira, la següent a Gandia i després de la de Vilamarxant arribarà el torn de Sagunt i el tancament de les jornades serà a València. Les III Jornades Comarcals estan organitzades per Aula Empresocial i UVEmpren amb la subvenció de la Diputació de València i el suport de Divalterra.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon