Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comencen els treballs de neteja dels barrancs de Serra

Esta setmana han començat els treballs de neteja dels barrancs de Serra al seu pas pel nucli urbà. L’Ajuntament ha rebut fa pocs dies l’autorització de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a intervindre en alguns trams dels barrancs al se upas pel nucli urbà.

D’esta manera ja s’han pogut començar a fer treballs de neteja al barranc de Deula i també s’intervindrà sobre els barrancs de Clara, l’Assut al seu pas per la zona de Montalegre i el tram inicial del barranc de la Misèria.

“Hem començat esta mateixa setmana la neteja dels barrancs que necessiten una urgent intervenció. Els llits dels barrancs hem de tindre'ls ben nets per evitar problemes majors” comenta el regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Serra, Borja Martínez, durant la visita als primers treballs de neteja.

L’autorització de les tasques de neteja es dona per a un periode de 2 anys, prorrogables. Durant este temps l’ajuntament podrà realitzar periòdicament les actuacions necessàries per al manteniment de determinats trams dels barrancs al se upas pel casc urbà i que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha autoritzat.

L’ens regulador dona permís al consistori per fer treballs de desbrossament de vegetació, retirada d'arbres morts i eliminació de l'excés de vegetació oclusiva en diversos trams de llit del terme municipal.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon