Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera ja té a punt l'edifici de Casa Nebot per a començar amb la vacunació massiva




Bétera ja té a punt l'edifici de Casa Nebot per a començar amb la vacunació massiva
Dilluns, Maig 24, 2021 - 14:00
  •  Des d'aquesta setmana els veïns i veïnes de Bétera ja no hauran d'eixir del municipi per a vacunar-se.
  •  El Consistori va posar a la disposició de la Conselleria de Sanitat aquest espai en el primer trimestre de l'any per a facilitar la vacunació entre la ciutadania.

 

L'Ajuntament de Bétera ja té llest el seu punt de vacunació. El Consistori ha finalitzat tots els treballs de condicionament i posada a punt de l'edifici de Casa Nebot perquè es convertisca en un Centre de Vacunació Massiva pel qual passaran no sols els veïns i veïnes de Bétera sinó també de poblacions com Serra i Nàquera.

Aquesta mateixa setmana començaran a arribar els primers usuaris per a formar part del procés d'immunització que arrancarà en el municipi. "Després de mesos de treball, ho hem aconseguit. Des d'aquesta setmana els nostres veïns i veïnes no hauran d'eixir de Bétera per a ser immunitzats", ha indicat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío qui ha recordat al costat del regidor de Sanitat, Carlos Abad, en una visita a les instal·lacions, que "ja, al mes de gener, ens vam posar a la disposició de la Conselleria per a facilitar la vacunació massiva a Bétera, cedint espais o de la manera que fora, pel bé de la nostra població"

L'Ajuntament, a més de l'edifici Casa Nebot, ha posat a la disposició de la Conselleria, conserges i personal municipal per a atendre aquest Centre de Vacunació pel qual passaran milers de veïns i veïnes que encara no han sigut immunitzats. Els conserges i el personal auxiliar municipal reforçaran i facilitaran el treball en l'entrada, l'eixida i el recorregut de les instal·lacions.

Fins a arribar a la sala d'espera on se'ls prendran totes les dades, els veïns i veïnes que acudisquen a immunitzar-se hauran de recórrer uns metres degudament senyalitzats en els quals ja se'ls prendrà la temperatura i se'ls oferirà gel hidroalcohòlic abans d'entrar.

S'han emprat més de 400 metres quadrats d'espai interior en la planta baixa de l'edifici que ha sigut dividit en: una sala d'espera, una sala de vacunació, una sala de repòs, una sala de lliteres i una xicoteta sala de descans per al personal sanitari.

D'aquesta manera, l'Ajuntament, ha senyalitzat tot el recorregut exterior i interior de l'edifici, salvaguardant sempre la distància de seguretat i atesa la normativa sanitària existent i ha disposat de personal per a atendre els usuaris que assistisquen al centre. Així mateix, s'ha informat la població de Bétera, Serra i Nàquera de la posada a disposició i proximitat del pàrquing del Metre recentment remodelat i amb noves places d'aparcament.

Durant la visita a les instal·lacions, el regidor de Sanitat ha traslladat, una vegada més, la necessitat indicada per part de Salut Pública perquè "solament acudisquen aquelles persones que han sigut citades a través de missatge de mòbil". I ha afegit, "és molt important que la població tinga actualitzades les dades de contacte en la targeta SIP".

Al seu torn, Carlos Abad, ha recordat que "tots aquells que siguen citats han d'acudir a l'edifici de Casa Nebot amb la seua targeta sanitària SIP i el missatge enviat al seu mòbil en el qual se'ls citava".

D'altra banda, l'Alcaldessa de Bétera, ha volgut finalitzar la visita felicitant "tant l'àrea de Sanitat com a la d'Obres per la gran faena duta a terme durant aquests mesos en l'edifici per a convertir-lo en un Centre de Vacunació que permeta que, finalment, els nostres veïns i veïnes siguen vacunats ací, a Bétera".


Premsa Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon