Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera habilita una Sala d'Estudi a la Biblioteca Municipal amb horari de 20:00h a 23:30h de dilluns a divendres




Bétera habilita una Sala d'Estudi a la Biblioteca Municipal amb horari de 20:00h a 23:30h de dilluns a divendres
Dimecres, Maig 12, 2021 - 16:15
  •  L'objectiu de l'Ajuntament és facilitar l'estudi de tots aquells veïns i veïnes que estiguen preparant els seus exàmens finals, les PAU o oposicions.
  •  Aquest espai nocturn es podrà utilitzar baix reserva prèvia i estarà disponible a partir del pròxim dilluns 17 de maig.

 

L'Ajuntament de Bétera ha posat en marxa una Sala d'Estudi nocturna a la Biblioteca Municipal que donarà servei a tots els veïns i veïnes que necessiten un espai on estudiar. "Els exàmens finals són a prop i volem oferir aquest servei, un any més, perquè la nostra població tinga accés a un espai concorde a les seues necessitats", ha explicat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

La Sala d'Estudi obrirà dilluns que ve 17 de maig i estarà activa fins al 9 de juliol, període de finalització de la convocatòria extraordinària de les PAU. Aquest espai estarà disponible en horari de dilluns a divendres de 20:00h a 23:30h i per a accedir a aquesta Sala en horari nocturn és necessari reservar lloc a fi de complir amb l'aforament.

La reserva es realitzarà de dilluns a divendres en horari de 09:30h a 13:00h i de 16:30h a 19:00h, en els telèfons 667800974 i 674795098 i en el mail biblioteca@betera.es, i únicament serà necessària per a accedir a aqueixa franja nocturna. "Sens dubte, és una magnifica oportunitat per als nostres joves. L'important per a aquest Ajuntament és donar-los facilitats perquè puguen estudiar en condicions òptimes, molts d'ells s'estan jugant el seu futur professional i volem donar-los facilitats perquè no hagen d'eixir fora de Bétera a estudiar", ha assenyalat la regidora de Joventut, María Segura.

Fins al moment la Biblioteca Municipal albergava a estudiants que preparaven els seus exàmens en el seu horari habitual de 09:30h a 13:00h i de 16:30h a 19:00h. D'aquesta manera, amb la posada en marxa d'aquesta Sala d'Estudi, tots els veïns i veïnes que així ho desitgen podran continuar amb l'estudi en aquesta Sala en horari nocturn.

"Comptem amb una magnifica Biblioteca que compleix amb les mesures sanitàries establides, així com l'aforament i la ventilació necessària dels espais tancats per a rebre amb les màximes garanties als usuaris", ha matisat el regidor d'Educació, Manuel Chover.


Premsa Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon